Over ons

Over ons

Over Greedybean

Het PIM-systeem verzekert fabrikant en reseller van correcte en kwalitatieve productdata. Het wordt voor de fabrikant ook interessanter om de resellers van productdata én aanvullende content te voorzien. De kosten zijn immers laag en worden snel terugverdiend.

Kosten snel terugverdiend/Content verspreiden over meer kanalen

Het produceren van content is een kostbare zaak. En dan hebben we het niet alleen over het inhuren van een copywriter en een eventuele vertaler. Content is meer dan alleen tekst; video- en beeldmateriaal zijn de nieuwe content-standaard. Zeker in webwinkels. Deze marketinginspanningen worden sneller terugverdiend door het te verspreiden over meerdere webwinkels.

Winnaar Computable Awards 2020

In 2020 is Greedybean genomineerd voor de Computable Awards 2020 in de categorie Digital & E-commerce. Ons PIM-systeem zorgt ervoor dat het aantal fouten afneemt en de efficiëntie toeneemt. Met behulp van Greedybean is er slechts één systeem nodig om data te kunnen bewerken en op te slaan. Voor de algemene jury van de Computable Awards was dit de reden om Greedybean te nomineren.

Op 24 november 2020 is bekend gemaakt dat Greedybean de Computable Awards 2020 ook daadwerkelijk heeft gewonnen. In ons artikel leest u meer over deze mooie prijs.

 

Benieuwd naar de

Mogelijkheden?

    Verzonden!

    Wij nemen binnenkort contact met u op.