B2B PIM-systeem Greedybean genomineerd voor Computable Awards

Geplaatst op 21 augustus 2020

Greedybean is met trots genomineerd voor de Computable Awards 2020! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich hebben onderscheiden binnen hun vakgebied. Greedybean is genomineerd in de categorie Digital & E-commerce. De winnaar wordt aan het einde van het jaar bekend gemaakt. 

Greedybean is hét B2B PIM-systeem. Met het systeem kan effectief productinformatie worden beheerd en gepubliceerd op verschillende kanalen. Bedrijven zoals Allshoes (Grisport, Vismo, Redbrick en Mr. Miles) en Yale Nederland maken al met volle tevredenheid gebruik van het systeem. Het B2B PIM-systeem is eenvoudig te koppelen met ieder ERP-systeem en type webshop en verkleint de kans op fouten aanzienlijk, door het single source of truth principe. 

GreedyBean is in 2016 ontwikkeld door RedAnt en Jelba en gaat sindsdien als een speer. Iedere dag werken specialisten aan het verder optimaliseren van het systeem. Mede oprichters Paul Hooijmans (RedAnt) en Arwen Obermeyer (Jelba): “Dit is een prachtige beloning na hard werken. Door onze inzet groeit niet alleen Greedybean, maar ook onze B2B klanten die het B2B PIM-systeem dagelijks gebruiken!”

Het stemproces voor de Computable Awards 2020 is inmiddels gestart. Publieksstemmen bepalen voor vijftig procent de winnaar. De andere helft wordt bepaald door de betrokken juryleden, bestaande uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland.