Waarom een PIM

Waarom een

PIM?

1

Efficiënte databewerking

Met Greedybean kunt u productdata eenvoudig en efficiënt bewerken en verrijken. Het B2B PIM-systeem is de centrale informatiebron voor uw productinformatie. Hiermee voorkomt u fouten en bespaart u veel tijd.

2

Extreem koppelbaar

Productdata koppelingen zijn het meest gevoelige en complexe deel zijn van B2B E-commerce. Greedybean is ontwikkeld om makkelijk te kunnen koppelen. Want daar draait het natuurlijk om: de data dáár te brengen waar het geld kan opbrengen.

3

Ondersteuning van meerdere bestandsformaten

Met Greedybean kunt productdata in meerdere formaten opslaan. U kunt meerdere visuele elementen toevoegen, zoals logo’s, tabs/tags etc. Zo presenteert u uw productdata optimaal en houdt u deze altijd up to date.

4

Data distributie in meerdere formaten

Het PIM-systeem is erop gebouwd om data in meerdere formaten aan verschillende kanalen aan te leveren. Third party webshops, dealers, web-to-print partijen, drukkerijen. Allemaal vanuit één systeem met unieke exports.

5

Importeren zonder zorgen

Met het Greedybean B2B PIM-systeem is productdata eenvoudig te importeren. Dit voorkomt fouten en veel bewerkingsslagen van de data. De meeste bedrijven gebruiken daar nu wel 3 tot 20 systemen voor. Dat is onnodig foutgevoelig én ingewikkeld!

6

Future-proof ICT Landschap

Er is een kans dat u in de aankomende jaren iets in uw ICT-landschap wilt wijzigen. De PIM is flexibel en toekomstgericht doordat het makkelijk koppelt met andere systemen. Dit zorgt voor flexibiliteit en bedrijfszekerheid bij veranderingen

7

Webgedrag integratie voor betere SEO resultaten

Greedybean voorziet in het kunnen integreren van SEO-technieken in de contentbewerking. Dit betekent dat gedrag van webbezoekers kan worden toegepast in de prioritering van en de wijze van optimalisering van de productteksten. De data wordt SEO gevalideerd. Efficiënt en doeltreffend.

8

Verover de wereld: Onbeperkt aantal taalversies

E-commerce stelt bedrijven in staat om nieuwe landen te veroveren. Onbeperkt taalversies kunnen toevoegen is in Greedybean geen probleem. Het gaat hierbij niet alleen om een vertaling van productteksten, maar ook om het separaat toevoegen van afbeeldingen en bijlagen speciaal voor die taal, alle kenmerken vertalen, en prijslijsten per land.

9

Databewerking door externe partners

Vertaalbureaus, SEO bedrijven, marketingbureaus – u kunt iedereen toegang geven tot het PIM-systeem Greedybean. Rollen en rechten kunt u eenvoudig afbakenen zodat deze partijen kunnen doen wat ze moeten doen. Zo houdt u het systeem veilig, transparant én overzichtelijk.

10

Geen hoge investering en lage kosten

Greedybean is snel in te richten en dat maakt de opstart- en licentiekosten laag. We hebben nu eenmaal weinig onderhoudskosten. Al onze tijd stoppen wij in verbeteringen van de software. En daar profiteert u van. Fair Use is de basis waarmee wij werken. Als u extreem veel data opslaat betaalt u iets meer.

Benieuwd naar de

Mogelijkheden?

    Verzonden!

    Wij nemen binnenkort contact met u op.