Features

Ontdek alle

Features

Snelle

Integraties

Het meest effectieve B2B PIM-systeem voor datadistributie. Greedybean is de centrale informatiebron voor productinformatie. Het leveren van deze content aan alle kanalen en systemen zorgt voor lagere publicatiekosten via web, mobiel, mail, social media en zelfs print ondersteuning.

Het makkelijk beheren van productdata zonder dubbel werk zorgt voor kostenbesparing en fout-reductie. Integratie zorgt ervoor dat de productdata op plekken komt waar hij rendeert en Marketing Management is de sleutel tot grip op de communicatie en het rendement ervan.

Wat maakt ons

Bijzonder?

  • 100% gespecialiseerd in B2B, dat geldt voor de applicatie, maar ook voor het implementatieteam
  • ETIM classificatie en exportformaten in INSBOU Sales formaat (maar ook XML en Excel)
  • Makkelijk te koppelen met ERP-systemen en Webshops.
  • Exports geschikt voor EZ-base, 2BA en IB
bekijk Pakketten

Haal meer uit uw B2B webshop

Greedybean

Een koppeling met een PIM-systeem is essentieel voor uw webshop. Effectief beheer en publicatie van uw productinformatie en eindeloze mogelijkheden voor integraties!

Bent u een B2B bedrijf? Dan is Greedybean de juiste keuze voor u. Greedybean is volledig op B2B-webshops ingericht. Het is ontwikkeld door specialisten die de wereld van de B2B als geen ander kennen. Daarnaast is het systeem laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Kom er achter hoe Greedybean het verschil kan maken voor úw webshop!

Waarom een PIM

Single source of truth

Gebruik voor uw productinformatie één systeem. Voorkom fouten en stap over op het Greedybean PIM-systeem!

Pakket of custom

Richt het PIM-systeem in zoals u dat zelf wilt. Talen toevoegen, teksten aanpassen en media importeren: met het Greedybean PIM-systeem kan het allemaal.

Voeg media toe

Importeer media vanuit een DAM-systeem dat is aangesloten op het Greedybean PIM-systeem. Houdt uw productinformatie up to date met afbeeldingen, video’s en pdf’s.

Import en export

Voeg makkelijk nieuwe productdata toe met de import – en exportfunctie van Greedybean. Dit houdt het overzichtelijk, bespaart tijd en voorkomt fouten!