Waarom?

10 redenen om Greedy Bean inzetten voor E-commerce (en productmarketing in het algemeen)


1

Efficiënte databewerking

Greedy Bean is er op gebouwd om data efficiënt te bewerken en verrijken met “marketing” als doel. De interface is dan ook op die manier gebouwd.  

2

Extreem koppelbaar

Productdata koppelingen zijn het meest gevoelige en complexe deel zijn van B2B E-commerce. Om het werkend te krijgen en te houden is een uitdaging. Greedy Bean is ontwikkeld om makkelijk te kunnen koppelen. Want daar draait het natuurlijk om: de data daar te brengen waar het geld kan opbrengen.

3

Ondersteuning van meerdere bestandsformaten (Online, Print)

Greedy Bean kan product data efficiënt opslaan in meerdere formaten met “marketing” als doel. Daarbij kunt u per merk meerdere visuele elementen toevoegen zoals logo’s, tabs/tags etc.  

4

Data distributie met een unieke samenstelling

Het PIM systeem is er op gebouwd om data efficiënt te distribueren in meerdere formaten naar andere kanalen met “marketing” als doel. Daarbij valt te denken aan 3party webshops, partners/dealers, web-to-print partijen, drukkerijen etc. In Greedy Bean zijn unieke exports te creëren voor print, online, partners, verschillende content en meerdere prijslijsten toevoegen voor verschillende media 

5

Importeren zonder zorgen

Het PIM is niet alleen 100% gebouwd op het bieden van geautomatiseerde contentfeeds, maar is ook gebouwd om binnen een bepaalde structuur te kunnen importeren. Dit is belangrijk voor de aan te leveren data door fabrikanten, maar ook voor eigen imports van additionele producten. Dit voorkomt fouten en veel bewerkingsslagen van de data.  

6

Future-proof ICT Landschap

Er is een kans dat u gedurende de aankomende jaren om welke reden dan ook iets in uw ICT landschap wilt wijzigen. Een switch van systemen zoals een ERP of toevoeging van nieuwe systemen In deze veranderende wereld wilt u uw landschap ten alle tijde zo flexibel en toekomstgericht mogelijk inrichten. Het beleggen van de productdata in een PIM systeem wat makkelijk koppelt met andere systemen in het landschap zorgt voor flexibiliteit en bedrijfszekerheid bij veranderingen

7

Webgedrag integratie voor nog betere SEO resultaten

Greedy Bean voorziet in het kunnen integreren van SEO technieken in de content-bewerking. Dit betekent dat gedrag van web-bezoekers kan worden toegepast in de prioritering van en de wijze van optimalisering van de product teksten. De data wordt SEO gevalideerd. Efficiënt en doeltreffend.  

8

Verover de wereld: Onbeperkt aantal taalversies

E-commerce stelt bedrijven in staat om nieuwe landen te veroveren. Onbeperkt taalversies kunnen toevoegen is in Greedy Bean geen probleem. Het gaat hierbij niet alleen om een vertaling van productteksten, maar ook afbeeldingen en bijlagen speciaal voor die taal separaat toevoegen, alle kenmerken vertalen, en prijslijsten per land. 

9

Databewerking door externe partners

Vertaalbureaus, SEO bedrijven, marketing bureaus, u kunt iedereen toegang geven tot Greedy Bean. Rollen en rechten kunt u afbakenen zodat deze partijen kunnen doen wat ze moeten doen.  

10

Geen hoge investering en maandelijks lage kosten

Greedy Bean is snel in te richten. Dat maakt de opstartkosten laag. Licentiekosten zijn even laag. Waarom: we hebben een systeem gemaakt wat het doet. We hebben daarom weinig onderhoudskosten. Al onze tijd stoppen wij in verbeteringen van de software. En daar profiteert u van, zonder extra kosten voor een nieuwe versie. Dat vinden wij fair. Fair Use is de basis waarmee wij werken. Als u extreem veel data opslaat betaalt u iets meer.

Kom in contact met ons